Velkommen til vores hejemmeside.

Vi er 2 dyreelskere der har haft hunde de sidste 23 år sammen, og jeg er tilmed vokset op med Labrador i mit bandomshjem.

Sammen har vi to børn på henholdsvis 21 og 23 år, Rasmus og Nanna samt vores lille Barnebarn Melia, på 1 år.

Vi er total dyreelskere , og har pt 2 golden tøser , Ellie og Alba .. 

Samt en vores gulddreng Basse . 

Vi har også haft adskellige heste og ponyer som min datter har redet mange stævner på.. Men nu er tiden ENDELIG kommet til at vi kan udleve vores drøm om at avle nogle fantastiske guldbamser, på vores 2 skønne  Goldenpiger.. Det er HELT på hygge plan, og hvalpene vil vokse op  i hjertet af vores lille hus.

Belinda har DKK opdrætteruddannelsen , og tilmed fået kennelnavn:

                  Gold By Harries <3

Vores hvalpe vil. som skrevet, blive født og vokse op inde i stuen ved resten af familien, og jeg vil i den første tid sove sammen med hvalpene og hundemor, og holde øje med at alt er som det skal være, samt skabe trykhed for tæven.

På den måde oplever hvalpene også hverdagslydene, andre mennesker og hunde helt fra starten, SELVFØLGELIG i et roligt tempo.

Når de er klar til det vil de komme med i haven og lege, prøve at køre bil, og komme ud og møde skoven, inden de som 8 uger er klar til komme ud og skabe glæde ved deres nye familier.

Og bedst af alt.... Så bliver de fyldt på med kærlighed, kys og kram. <3

Ud over vores dyr ELSKER vi også naturen og Campinglivet, hvor vores hunde SELVFØLGELIG er med. Og de elsker det lige så meget. AT ligge foran campingvognen, daglige bade ture i havet, og alle de mennesker og børn der kommer forbi og klapper og nusser dem... Det er sku da livet ;)

 

I er altid velkomne til at kontakte os enten pr mail dumse333@gmail.com eller på Facebook 

hvor i også kan finde en masse video og billeder på :

Golden Retriever Ellie og Alba 🐾

Tak fordi i kiggede forbi

Bo og Belinda